Víte, jak udělat lahodné dušené vepřové maso?

- 2022-11-08-

Dušené vepřové maso je v Číně velmi známé oblíbené jídlo. Protože vepřové maso je bohaté na vysoce kvalitní bílkoviny a esenciální mastné kyseliny a poskytuje hem (organické železo) a cystein, který podporuje vstřebávání železa. U TCM může teoreticky zlepšit anémii z nedostatku železa; Působí na výživu ledvin a vyživování krve, vyživuje jin a zvlhčuje.

Kdo má rád dušené vepřové maso, může zvolit dušené vepřové z konzervy. Můžete se také rozhodnout, že to uděláte sami.

Pokud zvolíte konzervované dušené vepřové maso, můžete si vybrat konzervované dušené vepřové maso z Ocean Food Factory. Protože jejich dušené vepřové maso z konzervy je vynikající. Ocean Food Factory jsou profesionální konzervy

Pokud to chcete udělat sami, můžete postupovat podle níže uvedené metody. (Protože v Číně existuje mnoho praktik, vyberte si jednu z jednodušších a snadněji ovladatelných)


1.Vepřový bůček omyjte a nakrájejte na kousky mahjong;

2.Vařte vodu a blanšírujte nakrájený bůček;

3.Připravte si wok, přidejte olej a rozpalte další olej, přidejte zelenou cibuli, plátky zázvoru, plátky česneku a za stálého míchání orestujte do voní, přidejte blanšírované maso a restujte, dokud všechny kousky masa nezezlátnou (v tuto chvíli, pokud v hrnci je příliš mnoho oleje, doporučuje se trochu vyhodit.

4.Přidáme přiměřené množství světlé sójové omáčky, dobře orestujeme, přiléváme vroucí vodu, dokud není maso, přidáme víno na vaření a kamenný cukr a přidáme sáček obalený v kuličkách pepře, velké přísady, skořici a plátky zázvoru; Kromě toho můžete dát malé množství staré sójové barvy.

5.Přiveďte k varu na vysoké teplotě, poté stáhněte na nízkou teplotu a vařte. Mezitím párkrát promíchejte, aby všechny kousky masa ochutnaly rovnoměrně. Dusíme, dokud polévka téměř nezmizí. Zapněte vysoký oheň, aby se shromáždila šťáva.

6.Položte na talíř a posypte mletou zelenou cibulkou nebo koriandrem.